Κόλλυβα - το παραδοσιακό Ελληνικό γλύκισμα -photosερασι τέχνηςΈχω δημοσιεύσει εδώ :την ΣΥΝΤΑΓΗ γιά Κόλλυβα Σήμερα 22 Φεβρουαρίου, είναι ψυχοσάββατο, κι έκαμα Κόλλυβα γιά τις αγαπημένες ψυχές ."στήκετε, καὶ κρατεῖτε τὰς παραδόσεις" ! Ένα πιάτο, που πήγε στην εκκλησία, το απόγευμα στον εσπερινό (σε πολλά μέρη της Ελλάδας αυτά τα ονομάζουν "Σπερνά") - μετά τον εσπερινό μοιράζονται επί τόπου, σε όσους βρίσκονται κοντά.Φυσικά, δίπλα σε αυτό το πιατάκι, έφτιαξα κι ένα ... ΤΑΨΙ, γιατί είναι πολλοί τριγύρω οι... μουστερήδες !ας είμαστε όλοι καλά !