Υ Υλικά οι ποσότηες είναι κατά βούλησην πληγούρι1κύβο μοσχάριμαιντανόφρέκα κρεμμυδάκιαπιπεριά φλωρίνηςτουρσί αγγουράκικάπαρηΜπαντζάρι το γουλίντοματίνιααγγουράκι δροσερόροδέλες ελιάςκαλαμπόκιΛάδιΠάπρικα γλυκιάαλατοπίπεροΚρέμα βαλσάμικη λευκή με πορτοκάλι και λεμόνι Εκτέλεσηπλένουμε το πληγούρι και το ρίχνουμε σε ζεστό νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει τον κύβο.Το αφήνουμε να φουσκώσει σε ένα μπολ.Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά φλωρίνης, το τουρσί αγγουράκι, την κάπαρη, το μπαντζάρι, τα ντοματίνια, το δροσερό αγγουράκι, το καλαμπόκι,και τις ροδέλες ελιάς.Σουρώνουμε