Υλικά συνταγής 4-5 πατάτες, βρασμένες με τη φλούδα 3 αυγά 1 κρεμμύδι τριμμένο 2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 φλιτζάνια τυρί τριμμένο (φέτα και κεφαλογραβιέρα ανάμεικτα) 100 γρ. βούτυρο αλάτι, πιπέρι αλεύρι λάδι για το τηγάνισμαΕκτέλεση συνταγής Καθαρίζετε τις πατάτες όσο είναι ζεστές, τις λιώνετε με το πιρούνι ή το μύλο σε πουρέ και τις αφήνετε να κρυώσουν. Μόλις κρυώσει ο πουρές, ρίχνετε το κρεμμύδι, το βούτυρο, τα αυγά, το τυρί, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνετε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά.