Υλικά---------2 κούπες κριθαράκι ( με την ίδια κούπα ή ποτήρι, μετράμε και το νερό)100 γρ.ελαιόλαδο 1 μεγάλη κουταλιά βούτυρο 2 σκελίδες μεγάλες σκόρδο1 μέτριο κρεμμύδι 1 κούπα κονκασέ1 κουτ.γλυκ.πάστα ντομάτας2 κύβοι knor1 κουτ.γλ.κοφτό πιπέρι1 κουταλάκι κοφτό αλάτι και λίγη ζάχαρη4 κούπες βραστό νερό.Εκτέλεση------------Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα μέχρι να γυαλίσουνΠροσθέτουμε το κριθαράκι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για λίγα λεπτά μέχρι να γυαλίσει κι αυτό .Προσθέτουμε το βραστό νερό και χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά .Μό