ΥλικάΨιλοκομμένα φυλαράκια πράσινα από φρέσκα κρεμμυδάκια 4-5 ψιλοκομμένες λιαστές ντοματές δύο αυγάαλατάκι πιπεράκι αλεύρι - νερό όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός κουταλιά -κουταλιά σε καυτό λάδι τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν ! Για την σος γιαουρτιού : Ενα κεσεδάκι γιαούρτι ανακατεύουμε στο μίξερ του φραπέ με ένα φλυτζ του καφέ λάδι , 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και μπούκοβο ανάλογα πόσο καυτερό το θέλεις !! Σερβίρουμε ή ρίχνοντας πάνω στους κεφτέδες ή βάζουμε σε μπολ και βουτάμε !! Πασχαλης Νακ Νακ