ΥλικάΚρέμα Υλικά•1 λιτρο γάλα•80 γρ. κορν φλάουρ•3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη•2 βανίλιεςΚαραμέλα Υλικά•1 φλ. τσαγιού ζάχαρη•1 κουταλάκι χυμό λεμονιού•1/2 κουταλάκι νερό Εκτέλεση Καραμέλας 1. Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά της καραμέλας και το βάζετε στο μάτι. Ανακατεύετε ώσπου να λιώσει η ζάχαρη και να αρχίσει να σκουραίνει. Όταν πάρει ένα καστανό χρώμα, την απομακρύνετε από τη φωτιά και την αδειάζετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε στη φόρμα και αρχίζετε να την γέρνετε, έτσι ώστε η καραμέλα να καλύψει ολόγυρα όλα τα τοιχώματα της φόρμας.