Υλικά:
Για 2-4 άτομα1 κουνέλι 11/2 κιλό κομμένο σε μερίδες25 γραμμάρια κορν φλάουρ2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο50 γραμμάρια βούτυρο2 κουταλιές της σούπας ξίδι4 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες150ml λευκό ξηρό κρασί2 δαφνόφυλλα150ml ζωμό κρέατος 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν, επιπλέον για το σερβίρισμα
Λαχταριστό και ζουμερό κουνέλι μαγειρεμένο σε σάλτσα κρασιού για το μεσημεριανό σας
Απαιτούμενος χρόνος: