ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ1 κουπα βουτυρο1 κουπα ζαχαρη1 μεγαλο αυγο3 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις 1κουτ μπεικιν λιγο ξυσμα τζιντζερΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ2 ασπραδια αυγο4 κουπες ζαχαρη αχνηχρωματα ζαχαροπλαστικης(τα βρισκεις σε ολα τα μεγαλα σουπερ μαρκετ)Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη στο μιξερ 10 λεπτα.Προσθετουμε το αυγο και την βανιλια.Σε ενα μεγαλο μπολ κοσκινιζουμε το αλευρι και το μπεικιν.Συνεχιζοντας το χτυπημα των υγρων υλικων προσθετουμε και τα στερεα σιγα σιγα και στην τελος το τζιντζερ.Αφηνουμε την ζυμη να ξεκουραστει για 10 λεπτα.Ανοιγουμε με τον πλαστη σε μια αλευρωμενη επιφανει