Στιφάδο ελληνικό ή μπουργκινιόν γαλλικό; Δύο συνταγές που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, που είναι παραλλαγές της ίδιας γαστρονομικής ιδέας. Δύο πιάτα που λατρεύω σε κάθε τους εκδοχή, με ή χωρίς σάλτσα, με ή χωρίς καρότα, με κρέας ή πουλερικό. Από την Πέμπτη το σκεφτόμουν! Το φθινόπωρο δηλώνει απερίφραστα την παρουσία του με τις πρώτες ψύχρες, τη μουντάδα και τους πάγκους στη λαϊκή να γεμίζουν από υπέροχα μανιτάρια αλλά και κάστανα. Μπορείτε να τους αντισταθείτε; Εγώ όχι!