Υλικά 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες1 κρεμμύδι ψιλοτριμμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένο1 κουτ.γλυκού κοφτή κανέλαΛίγα φιλαράκια βασιλικό1 ποτήρι νερού κόκκινο κρασί1/2 κούπα ελαιόλαδοΠιπέρι αλάτι2 κουταλιές σούπας πελτέΕκτέλεσηΠλένουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο και τα σκουπίζουμε .Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.Προσθέτουμε και τα κομμάτια από το κοτόπουλο και σοτάρουμε ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για λίγα λεπτά να ροδίσουν.Αμέσως ρίχνουμε το κρασί και μαγειρεύουμε να εξατμιστεί περίπου 10 λεπτά.Προσθέτουμε τον πελτέ αρ