Για τη ζύμη ... Υλικά:1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις,3-4 ποτήρια χλιαρό νερό όσο πάρει , 1 κούπα του καφέ καλαμποκέλαιο, 1 φακελάκι ξερή μαγιά,11/2 κουταλάκι αλάτι,1 κουταλάκι ζάχαρηκαι μισό κουτάλι. μυλόξυδοΕκτέλεσηΣε μια λεκάνη ρίχνουμε το χλιαρό νερό και λιώνουμε τη μαγιά ρίχνουμε και το λάδι ,το ξίδι , το αλάτι , τη ζάχαρη και σιγά σιγά το αλεύρι όσο πάρει έως ότου αποκτήσουμε, ζυμώνοντας,μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη! Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει περίπου 45 λ.! Χωρίζουμε σε 4 μέρη τη ζύμη 2 μεγάλα περίπου τα 2/3 της και 2 μικρότερα για το σκέπασμα !