ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΠΕΛΟΥΝΈΖΕΚοτοπουλάκι στην κατσαρόλα πολύ νόστιμο, μαγειρεμένο με μια συνταγή από την Βόρεια Ιταλία και συγκεριμένα από την περιοχή του Belluno. Τα υλικά της συνταγής παραπέμπουν σε κουζίνα ορεινής περιοχής και μάλιστα σε κυνήγι.Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της συνταγής με ή χωρίς τα μανιτάρια, ενώ το κοτόπουλο μπορεί να αντικατασταθεί και με κουνέλι. Συνοδεύεται ιδανικά με πολέντα! Δόση : για 5-6 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : μέτρια δύσκοληΥλικά : 1 κοτόπουλο περίπου 1,5 κιλό, 50 gr βούτυρο κλαριφιέ, 1/2 φλ.