Jump to Navigation

Κολοκύθα κίτρινη ή πορτοκαλόχρυση.gourmet

up
48 users have voted.
Υλικά:Κολοκύθα Αλάτι ΑλεύριΛάδιΑρισμαρί (κατά προτίμηση φρέσκο αλλά και ξερό μας κάνει)ΞύδιΤι κάνουμε:Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια πάχους ενός περίπου εκατοστού και σε ότι σχήμα μας βολεύει .Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε κανένα δεκάλεπτο να τα «πιάσει» το αλάτι. Τα αλευρώνουμε, τινάζουμε το πολύ αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι που να μην τα καλύπτει .Τα γυρίζουμε και από τις δυό πλευρές να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μελιτζάνες στον φούρνο με τριμμένη φέτα λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
Σημερινό ...Μελιτζάνες στον φούρνο με τριμμένη φέτα να τρώς και να μην σταματάς !!!! Με φρέσκο ψωμάκι !!!Τις μελιτζάνες εγώ τις τηγανίζω γιατί τηγανίζω ελάχιστα φαγητά κ νομίζω γίνετε πιο νόστιμο ..

Λουκάνικο με πατάτες φούρνου !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
5 users have voted.
 Σημερινό ... Πολύ εύκολο γρήγορο και πεντανόστιμο φαγάκι που άρεσε σε όλους κ θα το ξαναφτιάξω σύντομα !!!

Τουρσί σπιτικό ανάμεικτο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
200 users have voted.
 .Τουρσί ... Ανάμικτο ...

Πατάτες φούρνου φανταστικιές !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
180 users have voted.
 Σήμερα έφτιαξα Πατατούλες όπως δεν τις είχα  δοκιμάσει ποτέ.. Και έφτιαξα και δεύτερο ταψάκι  !!!!

Αμπελοφάσουλα με καραμελωμένα κρεμμύδια, λιαστές ντομάτες και αμύγδαλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
337 users have voted.
Φασολάκια ή μάλλον αμπελοφάσουλα amandine σύμφωνα τους Γάλλους αλλά για μένα μια βάση για να μπορέσω να βάλω τη δική μου πινελιά και να απογειώσω τούτο το συνοδευτικό.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut