ΥΛΙΚΑ
1 ΄Κίτρινη κολοκύθα τριμμένη στο τρίφτη
3 αυγά
2-3 κρεμύδια τριμμένα
αλεύρι όσο πάρει περίπου 2-3 κουταλιές της σούπας
αλάτι -πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
φύλο που ανοίγουμε αν θέλουμε μόνοι μας η συνταγή υπάρχει στο blog[πως φτιάχνουμε φύλο]
μπορούμε να το αντικατσατήσουμε με φύλο κρούστας χωριάτικο του εμπορίου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε την κολοκύθα και με τα χέρια μας την πιέζουμε να φύγουν όλα τα υγρά.
Την βάζουμε σε λεκανίτσα και προσθέτουμε τα αυγά,τα κρεμύδια ,αλάτι -πιπέρι [αν σας αρέσει η γεύση προσθέστε και λίγη κανελίτσα εγώ δεν βάζω]