Το κασέρι είναι ένα τυρί που σε όποια πίτα και να μπει της δίνει μοναδική νοστιμιά !!!Για τη ζύμη500 γραμμάρια αλεύρι μαλακό2 αυγά6 κ.σ κρασί λευκό2 κ.σ ελαιόλαδο1 κ.σ ξύδι λευκό2 κ.γ αλάτι1/2 φλ. νερόΓια τη γέμιση500 γρ. κασέρι πικάντικο τριμένο στο χοντρό τρίφτη1 αυγό χτυπημένοφρεσκοτριμμένο πιπέρισπορέλαιο για το τηγάνισμα Για τη γέμισηΣε ένα μέτριο μπολ βάζουμε το τριμμένο κασέρι, το αυγό και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.Για τη ζύμηΣε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και δημιουργούμε ένα κρατήρα.