Απλή και εύκολη πίτα πολύ ωραία σε γεύση με ωραίο τραγανό φύλλο!!!Για την ζύμηΑλεύρι κοσκινισμένο λίγο λιγότερο από κιλό, ρίχνω αλάτι λάδι ελάχιστο μηλοξιδο και σήμερα έβαλα πειραματικά 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι( βγήκε ωραιο το φύλλο)Χωρίζω την ζύμη σε δυο και το καθένα σε 5 μπαλιτσες.Ανοίγω μικρά φύλλα και βάζω το ένα πάνω στο άλλο λαδώνοντας με ελαιόλαδο και μινερβινη.Εχω έτοιμη γέμιση με 2 κομμένα κρεμμύδια αχνιζω μαζί με τον κιμα περίπου 1 κιλό μοσχαρι και λίγο χοιρινό.Μαϊντανό αλάτι πιπέρι, και λίγο αραιά μπεσαμέλ( μισή κούπα ) και λίγο τζίντζερ σκόνη.Ανοίγω τα φυλλα 5 φύλλα συνολικά