ΚΕΪΚ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΪΚ Τι φτιάχνουμε αν μας περισσέψει λίγη κρέμα ζαχαροπλαστικής? Ενα νόστιμο κέϊκ βέβαια! Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο κέϊκ με ινδοκάρυδο, με την συνταγή του Iginio Massari και είμαι σίγουρη ότι όταν φτιάχνετε κρέμα ζαχαροπλαστικής, θα φροντίζετε να σας περισσεύει πάντοτε λίγη...Επειδή είμαι βέβαιη ότι στην Ελλάδα ελάχιστοι γνωρίζουν τον Iginio Massari, πιστεύω ότι αξίζει να αναφέρω λίγα λόγια γι' αυτόν. Γεννημένος το 1942 στην Brescia, μεγαλώνει σε περιβάλλον που έχει σχέση με την κουζίνα και από πολύ μικρός αρχίζει να ασχολείται με την ζαχαροπλαστική.