Μαγιάτικο κερασάκι !!!! Όχι δεν το έχω βάψει είναι το φυσικό του χρώμα !!!! Θα χρειαστούμε ένα κιλό κεράσια και ένα κιλό ζάχαρη. Βγάζουμε τα κουκούτσια. Βάζουμε το κεράσι για ένα βράδυ στη ζάχαρη. Την άλλη μέρα κάνουμε ένα γρήγορο βράσιμο και ταυτόχρονα ξάφρισμα. Το αφήνουμε στην άκρη και το ξανά βράζουμε την άλλη μέρα για 5 λεπτά . Ένα κουταλάκι γλυκόζη προαιρετικά. Έτοιμο και καλοφάγωτο!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Georgia Triantou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ