ΥΛΙΚΑ130 γρ βουτυρο200γρ ζαχαρη2 αυγακοκκινο χρωμα ζαχαροπλαστικης2κσ κακαο σκονη1 βανιλια250 γρ ξινογαλα320 γρ φαριναλιγο αλατιΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ1/4ξινογαλα2φλ αχνη ζαχαρηκρυσταλικη ζαχαρη που την εχουμε χρωματισει με χρωμα ζαχαροπλαστικηςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΧτυπαμε την ζαχαρη με το βουτυρο μεχρι να αφρατεψουν.Προσθετουμε τα αυγα και το δυαλημενο χρωμα ζαχαροπλαστικης με το κακαο.προσθετουμε το ξινογαλα και στην συνεχεια το αλευρι σιγα σιγα και το αλατι.Προθερμαινουμε τον φουρνο μας και τοποθετουμε σε φορμακια 2 κουταλιες της σουπας μειγμα,βγαινουν γυρω στα 25 καικακια.Ψηνουμε στους 175 βαθμ