Παραδοσιακά Κατιμέρια με σπανάκι και φέτα!!!Έκανα ζύμη όπως κάνουμε για πίτα.Εβαλα μισό ποτήρι νερό χλιαρό αλάτι ζάχαρη και ηλιέλαιο όσο αλεύρι σηκώσει να γίνει μία ζύμη μαλακή.Αφηνω να ξεκουραστεί κι ανοίγω φύλλο λεπτό το κόβω στη μέση.Βάζω τη γέμιση σε μια πλευρά διπλώνω στρίβω τις ακρούλες για να μη βγει η γέμιση και τηγανιζω σε ηλιέλαιοΓια τη γέμιση Ζεματω το σπανάκι στυβω καλά κόβω και το αχνιζω με μπολικο πρασο κι άνηθο.Αλάτι πιπέρι.Σπαω αυγό μέσα και τρίβω φετα.Εκτέλεση φωτό συνταγή από την κ. Χρυσανθη Κοσμουλη.