Υλικά 4 καρότα τριμμένα στον χοντρό τρίφτη 2 πατάτα τριμμένη στον χοντρό τρίφτη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 γραμ. αλεύρι φαρίνα 100 γραμ. τυρί κασερι τριμμένο 100 γραμ. γραβιερα τριμμενη 100 γραμ κεφαλοτυρι 100 ml ελαιόλαδο 2 αυγά 1 κ.σ. μαιντανό 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι-πιπέρι σπορέλαιο και ελαιόλαδο για το τηγάνισμαΕκτέλεση Σε ένα βαθύ μπωλ χτυπάμε τα αυγουλάκια με το σύρμα. Έπειτα ρίχνουμε το καρότο, τις πατάτες, το μαϊντανό, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Συνεχίζουμε με τα τυριά, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά με ένα μεγάλο κουτάλι.