Υλικά:
Για 8-10 άτομαΓια το κανταΐφι½ κιλό φύλλο κανταΐφι300-350 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα½ φλιτζανάκι του καφέ φρυγανιάξύσμα ενός πορτοκαλιού1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη½ φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ½ φλιτζανάκι του καφέ χυμό πορτοκαλιού250 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο (ή μαργαρίνη και λίγο φρέσκο βούτυρο)Για το σιρόπι3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού νερόχυμό ½ λεμονιούλίγο φιστίκι Αιγίνης χοντραλεσμένο για πασπάλισμα (προαιρετικά)