γλύκισμα δροσερό, καλοκαιρινό(και εύκολο!)photosερασι τέχνηςθα χρειαστούμε :παγωτό βανίλια ή καϊμάκιμπεζέδες (μαρέγκες)ροδάκιναζάχαρησε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε μιάμιση κούπα ζάχαρη.ανοίγουμε σιγανά τη φωτιά κι ανακατεύουμε λίγο με ξύλινη κουτάλα, έως ότου γίνει η ζάχαρη καραμέλα. στο μεταξύ, καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες, όχι πολύ λεπτές.όταν η καραμέλα είναι έτοιμη (να μη γίνει κατάμαυρη), ρίχνουμε μέσα τα ροδάκινα και κουνάμε λίγο το τηγάνι.τα ροδάκινα σιγά σιγά αφίνουν τα ζουμάκια τους, μαλακώνουν, ανακατεύονται με την καραμέλα και καραμελώνουν κι αυτά.τα ροδ