Jump to Navigation

Καλαμαράκια κρασάτα της τεμπέλας!

up
28 users have voted.
Υλικά1 κονσέρβα καλαμαράκια (χρησιμοποιώ ή FLOKOS ή PORTOLA), είναι η ιδανική ποσότητα για τρεις ή και τέσσερις μερίδες, συντηρημένα μέσα σε νερό. Μπορείτε να τα έχετε πάντα στο ντουλάπι σας. Είναι μικρά, τρυφερά και ιδανικά για πολλές συνταγές.1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/2 φλ. κρασί κόκκινο ξηρό1/2 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ2 φλ. νερό2 φύλλα δάφνηςελαιόλαδοαλάτι - πιπέριΕκτέλεση  Βάζουμε τα καλαμαράκια μέσα σε ένα τρυπητό και τα ξεπλένουμε πολύ καλά. Με το χέρι μας σπάμε τα καλαμαράκια στη μέση και αφαιρούμε τη διάφανη μεμβράνη που έχουν μέσα σαν σπονδυλική στήλη.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
50 users have voted.
Φτιάξε Εύκολα τις Πιο Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!Ανακαλύψτε την πιο εύκολη και γευστική συνταγή για γαρίδες σαγανάκι! Σε μόλις 15 λεπτά, θα φτιάξετε το πιο νόστιμο πιάτο με γαρίδες, τυρί και ντομάτα, ιδανικό για κάθε περίσταση. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε γαρίδες σαγανάκι με τον πιο απλό τρόπο και εντυπωσιάστε τους πάντες με την αξεπέραστη γεύση!500 γρ.

Ψάρι πέρκα στον φούρνο με μανιτάρια κ λαχανικά απίστευτη νοστιμιά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
70 users have voted.
  Σημερινό ...Πεντανόστιμο νηστίσιμο φαγάκι με Πέρκα,μανιτάρια και λαχανικά !!!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
97 users have voted.
ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΑπλό και νόστιμο ψαράκι στο φούρνο με λαχανικά για όλη την οικογένεια..Υλικά (για κάθε επιπλέον μερίδα πολλαπλασιάζουμε τη δόση)1 λαβράκι 450γρ.

Νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
113 users have voted.
ΟΛΑ Τα Μυστικά Για Θράψαλα Τηγανητά Με Τέλεια Τραγανή Κρούστα ❤️Μάθετε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα! Ακολουθήστε τη συνταγή και τα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα αγαπημένα θαλασσινά πιάτα και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!900 γρ. θράψαλα σε ροδέλεςανθρακούχο νερό150 γρ.

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
267 users have voted.
 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️ΥΛΙΚΑΑνακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut