Υλικά μερίδες 2 6 αυγά7 ντομάτες ώριμεςΑλάτι-πιπέρι1κουταλιά σούπας ζάχαρη ΕλαιόλαδοΕκτέλεσηΚόβουμε σε κατσαρολάκι τις ντομάτες σε κομματάκια ,-δεν τρίβουμε λιώνουν- και σιγομαγειρεύουμε πατώντας με ξύλινη κουτάλα να λιώσουν .Μαγειρεύουμε μέχρι να δούμε ότι η ντομάτες έχουν πιεί όλα τα υγρά τους και σχεδόν κολλάνε στα τοιχώματα κατσαρόλας βασικό αυτό για να μην μας νερώσει το φαγητό μας Ρίχνουμε αμέσως το λάδι μας ποσότητα κατά προτίμηση το αλάτι το πιπέρι και την ζάχαρη για να μην είναι ξυνή η στραπατσάδα.Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και σπάμε μέσα τα αυγά μάτια.Ανακατεύουμε ξανά με την κουτάλ