Ζήτω η καρύδα κι όποιος αντέξει!!!Για το κέικ1 φλ. σπορέλαιο / ηλιέλαιο1 1/2 φλ. ζάχαρη1 φλ. γάλα καρύδας1 κ.γ εκχύλισμα - άρωμα καρύδας1 φλ. ινδοκάρυδο τριμμένο3 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο1 φλ. γκαζόζα20 γρ baking powder1 πρέζα αλάτιΓια το γλάσο καρύδας400ml γάλα καρύδας1 κ.σ ζάχαρη άχνη1 κ.γ εσάνς βανίλια100 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένοΓια το κέικΣτο μπολ του μίξερ χτυπάμε καλά το σπορέλαιο με τη ζάχαρη, μέχρι να λειώσει εντελώς και να σχηματιστεί μία κρέμα. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το εκχύλισμα το ινδοκάρυδο, τη γκαζόζα και το αλάτι και συνεχίζουμε το χτύπημα.