Πάρα μα πάρα πολύ αφράτο πολύ γευστικό Κέικ Τρούφας!!!!Υλικά:220 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,480 γρ ζάχαρη(αλλά στην κρίση του καθενός ),4 αυγά,240 ml γάλα,2 βανιλιες,ξύσμα πορτοκαλιού,380 γρ αλεύρι Φαρίνα,80 γρ τρούφα! Εκτέλεση:Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε την φόρμα:Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι σε μαρέγκα!Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη καλά!Ρίχνουμε ενα-ενα τα αυγά! Τέλος το αλεύρι, το γάλα με την βανίλια και το ξύσμα! Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σε δόσεις την μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά!