Το υπέροχο αυτό αρωματικό κέικ είναι πάρα πολύ μαλακό με υφή όχι στεγνή και γεύση πορτοκάλι όσο πρέπει χωρίς μίξερ !!!Υλικά2 πορτοκάλια μέτρια καθαρισμένα μόνο το εσωτερικό τους1/2 κουταλάκι ξύσμα πορτοκάλι250 γρ.ζαχαρη3 αυγά φρέσκα150 ηλιέλαιο150 γρ.γιαουρτι1 βανιλετα400 γρ.φαρινα ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗΑν θέλετε μπορείτε να βάλετε στο τέλος πριν μπει στο φούρνο τρούφα .ψήσιμο στους 165 με 170 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω περίπου 50 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας.Επικάλυψη αν θέλετε βάζετε άχνη η γλάσο πορτοκαλιού που κάνετε με λίγο χυμό πορτοκαλιού και ζάχαρη άχνη.μπορείτε να ρίξετε και γλάσο σοκολά