ΥΛΙΚΑ185 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου2κουτ ξυσμα πορτοκαλιου1βανιλια3 αυγά 50γρ σκονη αμυγδαλο 2/3φλιτζ αχνη 1φλ φαρινα 1/2αλευρι για ολες τις χρησεις 1/3 φλ γαλα 2 αχλαδια μαρμελαδα της αρεσκειας μας εγω εβαλα βερυκοκο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Χτυπαμε στο μιξερ,το βουτυρο,το ξυσμα και την ζαχαρη μεχρι να ασπρισει.Στην συνεχεια ριχνουμε ενα ενα αυγο.Ριχνουμε την βανιλια και το αμυγδαλο.Στην συνεχεια το αλευρι εναλαξ με το γαλα,ανακατευουμε και αδειαζουμε σε μια βουτυρωμενη φορμα του κεικ.Κοβουμε τα αχλαδια στα τεσσερα,χαραζουμε πυκνα καθε 1/4 του αχλαδιου τηνν ραχη φτανοντας μεχρι τα 3/4 του αχ