Υλικά συνταγής Για το κέικ: 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, ψιλοκομμένο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού 215 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (έξτρα ψιλή) 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού 2 αυγά 65 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 125 ml φρέσκο χυμό λεμονιού 60 ml γάλα Για το γλάσο ζάχαρης: 150 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη 1 1/2 κ.σ. ζεστό νερό 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 30 γρ. ινδοκάρυδοΕκτέλεση συνταγής Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς, βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ διαστάσεων 11 x 21 εκ.