Υλικά 5 αυγά1 κούπα σπορέλαιο2 κούπες ζάχαρη2,5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κούπα χυμό πορτοκαλιού 3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ ή 1 φακελάκι 2 βανίλιες 2 κ.σ. κακάο +2 κ.σ. αλεύρι Οδηγίες Βάζουμε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το κακάο και 2 κ.σ. αλεύρι και τα χτυπάμε για 4 λεπτά. Η ζύμη θα είναι σχετικά αραιή και περίπου 7 κούπες. Κρατάμε στην άκρη 2, 5 κούπες από το μείγμα σε ένα μπολ και αφήνουμε το υπόλοιπο 4,5 κούπες λευκό μείγμα μέσα στο μπολ του μίξερ. Στο μείγμα που βάλαμε στο μπολ, προσθέτουμε το κακάο και στο λευκό μείγμα τις 2 κ.σ.