Υλικά120γρ. αλεύρι35γρ. κακάο200γρ. ζάχαρη1/2 κ.γ. μπέικιν1/4 κ.γ. σόδα1 αυγό95γρ. γάλα90γρ. ζεστό νερό με 1κ.γ. καφέ1,5 κ.σ. αραβοσιτέλαιο1 βανίλα σε σκόνη(ή 1.κ.γ. εσάνς βανίλιας)Εκτέλεση Ανάβουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς.Τοποθετούμε χάρτινες θήκες σε ένα ταψάκι για μάφιν..Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τα στερεά υλικά (αλεύρι, κακάο, ζάχαρη, μπέικιν, σόδα, βανίλια αν είναι σε σκόνη). Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το γάλα, το αυγό, το νερό με τον καφέ, το αραβοσιτέλαιο(και τη βανίλια αν είναι σε υγρή μορφή). Ρίχνουμε τα υγρά στα στερεά.