Υλικά:
1 πακέτο ρύζι αρμπόριο1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμόνι1 κρεμμύδι8 ποτήρια ζωμό κότας1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα ψιλοτριμμένηΜισό φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί1/3 φλιτζάνι τσαγιού λάδιΠιπέρι
Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το ρύζι σε μέτρια φωτιά. Όταν ροδίσει σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού μέχρι να πιει τα υγρά.
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
3
read more