Υλικά • 3 αβγά μεσαίου μεγέθους, • 1 μεγάλο φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, • 1 μεγάλο φλιτζάνι τσαγιού ζεστό γάλα, • Μισό φλιτζάνι τσαγιού λάδι, • Μισό φλιτζάνι τσαγιού λιωμένο βούτυρο, • 1 πρέζα αλάτι • 1 πακέτο ξερή μαγιά + 1 κουταλάκι του γλυκού ξερή μαγιά, • 2 κουτ.γλυκού μαχλέπι και 1 βανίλια. •αλεύρι όσο πάρει. Για το γέμισμα της ζύμης: • 6 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο, • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, • 1 μεγάλο φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη, • Μαρμελάδα δαμάσκηνο, • Γάλα για επάλειψη πριν το ψήσιμο. Για μετά το ψήσιμο. • ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα.