Υλικά1/2 πακέτο μακαρόνια βρασμένα η ότι μας έχουν περισσέψειλίγη φαρίν απ3 αυγά250 γραμ φέτα1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένοΑλάτι -πιπέρι1 κουτ γλυκού μπέικιν πάουντερ1 κούπα φαρίν απ αλεύρι1 κουτί γάλα εβαπορέ το μεγάλο μέγεθος αδιάλυτο1 κούπα γιαούρτι στραγγιστόπασπάλισμα με πεκορίνο Αμφιλοχίας για το τέλος Για περισσότερες συνταγές πατήστε εδώ Μαγειρική και Συνταγές ΕκτέλεσηΛαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και το πασπαλίζουμε με φαρίν απ.Ρίχνουμε 250 γραμ μακαρόνια βρασμένα η άν μας έχουν περισσέψει από την προηγούμενη μέρα,χτυπάμε τα 3 αυγά με την φέτα το κεφαλοτύρι το αλατοπίπερο το μπέικιν την