Για τη βάση 500 γρ. κανταΐφι 125 γρ. βούτυροΓια την κρέμα 1 λίτρο γάλα 3,5% λιπαρά 6 κρόκους 200 γρ. ζάχαρη 100 γρ. κορν φλάουρ 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2 βανίλιες ή 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιαςΓια τη σαντιγί 500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 50 γρ. άχνη ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας φυστίκι Αιγίνης σπασμένο για διακόσμησηΜέθοδος ΕκτέλεσηςΓια το σιρόπι Ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα που τη βάζουμε σε μέτρια φωτιά για να πάρει μία βράση. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να λιώσει η ζάχαρη.