Υλικά250 γραμ κανταΐφι φύλλο50 γραμ λιωμένο βούτυρο100 γρα, φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμέναΓια το σιρόπι200 γραμ ζάχαρη200 γραμ νερόφλούδα από μισό λεμόνι1 ραβδί ΚανέλαςΓια την κρέμα750 γάλα πλήρες κρύο 150 γραμ ζάχαρη1-2 βανίλιες75 γραμ άμυλο καλαμποκιού ,ή νισεστέ,ή κορν φλάουρ ότι προτιμάτε 4 κρόκους αυγών75 γραμ βούτυρο1 πρέζα μαστίχα κοπανισμένη-σκόνηΓια την σαντιγί500 γραμ σαντιγί κρέμα πλήρες 70 γραμ ζάχαρη άχνη1-2 βανίλιεςΤι κάνουμεΒάση εκμέκ Ανάβουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς .Ξεμπλέκουμε-ξάνουμε το κανταΐφι με τα χέρια μας βουτυρώνουμε ταψάκι 30x35 cm το στρώνουμε μέσα .Λιώνουμε τ