Ίσως ο Ωραιότερος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς με την πιο επιτυχημένη Συνταγή και Δίχρωμος!! Έχετε Δοκιμάσει Δίχρωμο Σιμιγδαλένιο Χαλβά με την παραδοσιακή συνταγή της Γιαγιάς αλλά και με μια μικρή πινελιά Σοκολάτας έτσι γιατί μας αρέσει η Σοκολάτα.
Θέλετε την Ωραιότερη Τούρτα Μαρεγκάτη, χωρίς Παντεσπάνι με Βελούδινη Μους Σοκολάτας που έφτιαξα για την Ονομαστική Εορτή μου;;;Ορίστε Λοιπόν η πιο Συγκλονιστική Μαρέγκατη Τούρτα με Τραγανές Βάσεις, Βελούδινη Μους Σοκολάτας που γίνετε πανεύκολα και φυσικά χωρίς Παντεσπάνια, για μια διαφορετική εμπειρία που σίγουρα θα πάθετε ΣΟΚ το Εγγυώμαι!!!Μαρεγκάτη Τούρτα ΣοκολάταΓια την Μαρέγκα200 γρ Ασπράδι Αυ
Τούρτα Μερέντα Οικονομική και Γρήγορη!Μια Τούρτα Ονειρική,Οικονομική Πεντανόστιμη, Γρήγορη και πραγματικά με την γεύση που όλοι αγαπάμε της Μερέντας φυσικά και Γλάσο Μερέντας που την απογειώνει. Με υλικά που όλοι έχουμε σπίτι και φυσικά θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και πιστέψτε με με τις μέρες γίνετε απίστευτα πιο νόστιμη!!! Μπορείτε να την φτιάξετε και σαν Πάστα Ταψιού φυσικά.
Φτιάχνουμε Lila Pause με 3 μόνο υλικά !!!Lila Pause με 3 μόνο υλικά! Ένα αγαπημένο σοκολατένιο σνακ το οποίο έφτιαξα με ελάχιστα μόνο υλικά απλοποιώντας τη συνταγή!Υλικά:100 γρ. δημητριακά choco pops360 γρ. Πραλίνα με γεύση φράουλα400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, λιωμένηΖεσταίνουμε την Πραλίνα στα μικροκύματα και την ανακατεύουμε με τα δημητριακά.Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 20x15 εκ.