Υλικά συνταγής5 αυγά 2 βανίλιες ? κ.γ. σόδα μαγειρική 1 πρέζα αλάτι 3 ½ φλ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ ελαιόλαδο για το τηγάνισμα ψιλοκομμένη καρυδόψιχα Για το μέλωμα 500 γραμ. θυμαρίσιο μέλι 1 φλιτζάνι νερό ½ κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. γαρύφαλλο ΕκτέλεσηΧωρίζουμε κρόκους από ασπράδια. Στα ασπράδια ρίχνουμε το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να κάνουν κορυφές που να στέκονται (μεσαία ταχύτητα για 1 ½ λεπτό). Στους κρόκους ρίχνουμε την βανίλια και τους χτυπάμε για 5’ να ασπρίσουν καλά και να μην μυρίζουν. Ρίχνουμε τους κρόκους στα ασπράδια και προσθέτουμε τη σόδα.