Jump to Navigation

Γλώσσες φιλέτο στο τηγάνι και ο τρόπος που γίνονται σαν φρέσκες!

up
27 users have voted.
Yλικά  μερίδες  2 κόστος 4 ευρώ.1 πακέτο γλώσσες κατεψυγμένεςαλάτιαλεύριλεμόνι2 κουταλιές σούπας μπέκιν πάουντερελαιόλαδοΕκτέλεσηΞεπαγώνουμε τις γλώσσες σε θερμοκρασία δωματίου.Όταν ξεπαγώσουν τις πλένουμε καλά και τις στραγγίζουμε σε σουρωτήριΒάζουμε τις γλώσσες  σε ένα ταψάκι να χωράνε καλά όλες μέσα και στύβομαι ένα η δύο λεμόνια από πάνω τους .Προσπαθούμε το λεμόνι να πάει σε όλες τις γλώσσες κι από πάνω κι από κάτω .Τις αφήνουμε μισή ώρα έτσι να μαριναριστούν με το λεμόνι.Σε ταψάκι ρηχό βάζουμε αλεύρι περίπου 1 ποτήρι νερού και προσθέτουμε μέσα το μπέκιν πάουντερ,ανακατεύουμε με ένα κουτά
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ψάρι πέρκα στον φούρνο με μανιτάρια κ λαχανικά απίστευτη νοστιμιά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
  Σημερινό ...Πεντανόστιμο νηστίσιμο φαγάκι με Πέρκα,μανιτάρια και λαχανικά !!!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
26 users have voted.
ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΑπλό και νόστιμο ψαράκι στο φούρνο με λαχανικά για όλη την οικογένεια..Υλικά (για κάθε επιπλέον μερίδα πολλαπλασιάζουμε τη δόση)1 λαβράκι 450γρ.

Νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
50 users have voted.
ΟΛΑ Τα Μυστικά Για Θράψαλα Τηγανητά Με Τέλεια Τραγανή Κρούστα ❤️Μάθετε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα! Ακολουθήστε τη συνταγή και τα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα αγαπημένα θαλασσινά πιάτα και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!900 γρ. θράψαλα σε ροδέλεςανθρακούχο νερό150 γρ.

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
186 users have voted.
 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️ΥΛΙΚΑΑνακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.

Χταποδάκι ξιδάτο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
45 users have voted.
 Χταποδάκι ξιδάτο !!!Υλικά-εκτέλεση Ξεπαγώνουμε το χταπόδι.Μια ώρα βράσιμο-- ίσως επειδή το είχα υπερβολικά σε χαμηλή φωτιά να βράζει--  με πολύ κρασί ,Δάφνη, πιπέρι, κόκκους μπαχάρι ,λίγο λαδάκι ,λίγη σκόνη σκόρδου ,και ελααααχιστο  αλάτι... Το σέρβιρα με λαδοξυδο και ρίγανη!!! Έγινε λουκουμακι!!!  Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Δέσποινα Μπο-Ομάδα-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut