ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΗ γλώσσα είναι ένα κομμάτι κρέατος λίγο υποτιμημένο, έτσι έχει φανατικούς φίλους αλλά και κάποιοι δεν την συμπαθούν καθόλου. Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν την είχα σε μεγάλη υπόληψη, αλλά έλα που αρέσει στον Δ. και όταν πλέον έμαθα να την μαγειρεύω σωστά, την εκτίμησα κι εγώ πολύ.Συνήθως την γλώσσα την κάνουμε απλά βραστή και την σερβίρουμε με λεμονάκι και λαδάκι ή με σαλτσούλα μουστάρδας (συνταγή εδώ). Ακόμη μία ωραία ιδέα είναι η κονσέρβα με λάδι, γίνεται σούπερ μεζεδάκι και διατηρείται αρκετό καιρό (συνταγή εδώ).