Yλικά :• 500 γρμ. τυρί μασκαρπόνε• 400 γρμ. καραμελώμενο ζαχαρούχο γάλα• 300 γρμ. γάλα• 700 γρμ. μπισκότα Παπαδόπουλου• 7 κουταλιές Μeρέντα1 κουταλιά Βιτάμ1/2 με φλιτζάνι γάλα.ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με το καραμελωμένo ζαχαρούχο γάλα μέχρι να ενωθούν καλά.Βρέχουμε λίγα-λίγα τα μπισκότα στο γάλα ,και στρώνουμε μία στρώση σε πυρέξ μεγέθους 25×30 εκατοστών .Απλώνουμε λίγη κρέμα από πάνω .