Υλικά συνταγήςΥΛΙΚΑ1πακέτο βούτυρο 250 γραμ.1 ποτήρι νερόύ άχνη ζάχαρη2 αυγά4 κουτ.σούπας κακάο κοσκινισμένο1 κουβερτούρα λιωμένη1 φλ.καφέ κονιάκ1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια1 πακέτο μπισκότα πτί μπέρ1/2 φλ.τσαγιού γάλα για να ραντίσουμε τα μπισκόταΓλάσο150 γραμ.κρέμα γάλακτος1και 1/2 συσκευασία κουβερτούρα 125γραμ συν 75 γραμ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα και ραντίζουμε με το γάλα. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη να ασπρίσει για 5΄. Προσθέτουμε τα αυγά και το κακάο, τη λιωμένη κουβερτούρα και το κονιάκ.Τέλος, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς ανακατεύοντας καλά.