Υλικά:Για το παντεσπάνι:4 αυγά1 κούπα τσαγιού ζάχαρη1 κούπα τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιούΓια την κρέμα1:250 γρ. τυρί κρέμα ή μασκαρπόνε250γρ.
Γιορτινή ΠουτίγκαΑφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα ή σπάτουλα που τη λέμε εδώ στη Θεσσαλία.. Η συνταγή της μελαχρινής κρατάει πάνω από 40 χρόνια..
Εκμεκ κανταΐφι!!! Φτιάξτε το για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο και όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!Για μένα είναι η καλύτερη συνταγή για εκμεκ κανταΐφι.Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια, και πιστέψτε με δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερο. Φυσικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη. !!!Υλικα500 γρ.
Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!! Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!!
Για εμένα ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός είναι το απόλυτο Γλυκό για όλα τα Γιορτινά Τραπέζια!!Αυτός ο Κορμός συνδυάζει όλα τα αγαπημένα σας Υλικά, Αφράτο Ζουμερό Παντεσπάνι-Πλούσια κρέμα Φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!! Σας Εγγυώμαι ότι είναι ίσως ο Ωραιότερος Κορμός που έχω φτιάξει.