Υλικά1 κιλό νεράντζια1 κιλό ζάχαρη2 κουτ,σούπας γλυκόζη1 ποτήρι του κρασιού νερόοδοντογλυφίδες για τις φετούλες ΟδηγίεςΠλένουμε καλά τα νεράντζια και τα περνάμε από τον τρίφτη τα τρίμματα τα κράτησα στην κατάψυξη είναι για αρωματικό στα κέικ. Τα κόβουμε στα τέσσερα αδειάζουμε από την ψίχα τα διπλώνουμε και τα κλείσουμε με την οδοντογλυφίδα Αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία αραδιάζομαι στην κατσαρόλα βάζουμε νερό και τα βράζουμε μόλις πάρει βράσει πετάμε το πρώτο νερό και το επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές για να ξεπικρίσει Την τρίτη φορά βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες τα τοποθετούμε στην κατσαρό