Το ποιο γευστικό εξαιρετικό γλυκό Καραμέλας!!!!! Και η συνταγή: Βαζουμε στο ταψι η πυρεξ 30 χ28 μια σειρα φρυγανιες!Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη για 5 λεπτα!Αφηνουμε το σιροπι σε θερμοκρασια δωματιου 5 λεπτα και σιροπιαζουμε τις φρυγανιες μια μια εναλλαξ! ΚΡΕΜΑ:Βαζουμε 2 λιτρα.γαλα με 10 κουταλιες της.σουπας ζαχαρη να.ζεσταθει!Ριχνουμε 8 κουταλιες της σουπας πολυ γεματες κορν φλαουρ και 4 κουταλιες της σουπας πολυ γεματες.αλευρι ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 2.βανιλιες 2 κουταλιες βουτυρο!Την ανακατευουμε και την ριχν