![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/11755928_514198602068687_3251978935085110153_n.jpg?itok=XRV4Jwd1)
Συστατικά1 λίτρο γάλα3 αυγάΑλεύρι 1 κουταλιά της σούπας7 κουταλιές της σούπας ζάχαρη3 βανίλιαΜέθοδος παρασκευήςΒράστε 800 ml. το γάλα.ξεχωρίστε κρόκους αυγών μόνο.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους αυγών, 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, τη βανίλια και το αλεύρι. 200 ml. γάλα και ανακατεύουμε καλά.με σύρμα ή μίξερ ανακατέψτε το αυγό με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη μέχρι να γίνει μια σύνθεση bulgărasii αφρος η οποία στέκετε στο κουτάλι .και την ρίχνουμε σταδιακά στο βραστό γάλα. περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.