Yλικά Για τη βάση 250 γραμμ. μπισκότα digestive 80 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για την κρέμα 250 γραμμ. κρέμα γάλακτος 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 300 γραμμ. τυρί κρέμα Για την επιφάνειαΖάχαρηΔιάφορους ξηρούς καρπούς όπως ξανθή σταφίδα φυστίκια και φουντούκια ψιλοκομμέναΓια την καραμέλα1 ζαχαρούχο γάλαΠροετοιμασία Αλέθομαι τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη. Τα μεταφέρουμε σε μπολ.Προσθέτουμε το βούτυρο και με τα δάχτυλα το ανακατεύουμε και το στρώνουμε σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ.