Mε πολύ εύκολο και απλό τρόπο το αγαπημένο πεντανόστιμο φαγητό πολλών!! Υλικά1+1/2 κιλό κρέας κατάλληλο για φούρνο μοσχάρι1 πακέτο 500 γραμ κριθαράκι χοντρό2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες αλλά λιωμένες2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας1/2 κούπα τσαγιού λάδι αλάτι πιπέρι Έτσι το κλείνουμε οταν ψήνουμε και μετά από 30 λεπτά πήζει αρκετά. Τι κάνουμεΠλένουμε καλά το κρέας .Βάζουμε σε γάστρα στο κρέας και ρίχνουμε ζεστό νερό να το σκεπάζει αρκετά .Αραιώνουμε σε 1 ποτήρι χλιαρό νερό τον πελτέ ντομάτας και το ρίχνουμε κι αυτό μέσα στην γάστρα .Προσθέτουμε μέσα και τις 2 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου απ