Υλικά1 πακέτο κριθαράκι χονδρό2 φλυτζάνια τσαγιού μανιτάρια κονσέρβας κομμένα σε φετάκια3 καρότα κομμένα σε φετούλες1 μεγάλο ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδιελαιόλαδο3 ώριμες ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες1 κουταλιά τις σούπας πελτέαλάτι-πιπέρι1 κοφτό κουταλάκι γλυκού ζάχαρηΕκτέλεσηΒάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι , το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,και τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία σιγά σιγά ανακατεύοντας για 7 λεπτά να μαραθούν.Προσθέτουμε τις ψιλοτριμμένες φρέσκες ντομάτες , 1/2 ποτήρι νερό .το αλατοπίπερο,και την ζάχαρη και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 30 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία πάντα.Α